Nå kun nyere brukte Outlander PHEV til salgs

Outlander PHEV

Kun nyere brukte biler igjen

NB: Kun nyere brukte Outlander PHEV igjen. Se våre bruktbiler.

STRØM ELLER BENSIN? JA TAKK BEGGE DELER

Outlander PHEV er en ladbar hybrid som kan kjøre hele 45 km på ren elektrisitet, målt i henhold til den nye og strengere målemetoden WLTP. Du kan dermed bruke den ladbare hybriden som elbil i hverdagen, samtidig som du slipper rekkevidde- og ladeangst når du skal på lengre turer.

Med to elmotorer og en bensinmotor på 2,4 liter har bilen en samlet systemytelse på 224 hestekrefter, noe som gir mer enn nok krefter uansett når du måtte trenge det.


KJØREOPPLEVELSEN

Med vårt klasselendende firehjulstrekksystem S-AWC (Super All Wheel Control) og flere ulike kjøremoduser er Outlander PHEV en bil som trives utmerket under norske forhold.

Kjøremodus


EKSTERIØR

Outlander PHEV er en bil med et moderne uttrykk. En kraftig grill i "bikube" utførelse, en strålende lyspakke med Bi-LED lys, støtfanger foran og tåkelysinnfatninger med kromdetaljer. Outlander PHEV har også en stor takspoiler bak som gir bilen en mer effektiv aerodynamikk og lengre profil.


INTERIØR

Innvendig er det stille, takket være en godt lydisolert kupé. Dashbordet har fått nytt design og er lettlest. Alle utstyrsvarianter er utstyrt med en ny og større Smartphone Link Display Audio (SDA) skjerm på hele 8’’. Du kobler enkelt til smarttelefonen din til SDA med en USB-kabel, og vipps kan du bruke apper fra telefonen din, ringe, spille favorittmusikken din, bruke kart, høre med podcaster med mer.

Forbedret utforming av setene gir god sittestøtte, og samtlige modeller er nå utstyrt med korsryggstøtte i førersetet. I baksetet har passasjerene egne lufteventiler, USB-uttak og forbedrede bakseter for økt komfort.


LADBAR HYBRID TEKNOLOGI

Outlander PHEV er en ladbar hybrid, bygget som en elbil fra grunnen av. Den har en drivstoffeffektiv 2,4 liters bensinmotor og to avanserte elektriske motorer.

Men hva er egentlig en ladbar hybrid? En ladbar hybrid (PHEV) har både en bensinmotor og et batteri som enkelt kan lades i en stikkontakt eller ladestasjon. Bilen er ikke bare lett å lade, den er også meget fleksibel fordi den har to kraftkilder som jobber sammen.


ENKEL LADING

Ladbare hybrider skal lades for å kunne kjøre mest mulig økonomisk og miljøvennlig i hverdagen. Når din Outlander PHEV må lades kan du enkelt koble den til et strømuttak hjemme eller på jobb. Det tar ca. 5,5* timer å fullade batteriet fra stikkontakten hjemme med den innebygde laderen og medfølgende ladekabelen.

*230V/10A strømuttak med jordfeilbryter type B.

Hurtiglading på en hurtigladestasjon tar kun ca 30 minutter (opptil 80% kapasitet). Ladestatus vises på bilens instrumentpanel.

Outlander PHEV har i tillegg mulighet for regenerativ bremsing. Med regenerativ bremsing lader fremdriftsbatteriet når du slipper opp gasspedalen eller når bremsepedalen brukes. Du kan bestemme graden av regenerativ bremsing med hendlene plassert bak rattet.


SIKKERHET

Outlander PHEV er utstyrt med over ni avanserte sikkerhetssystemer. Blant flere får du Blindsonevarsler (BSW), Automatiske fjernlys (AHB), Kjørefeltvarsler (LDW) og Frontkollisjonvarsel med bremseassistanse (FCM) på utvalgte utstyrsnivåer.

Outlander PHEV har et 360 graders kamera med fugleperspektiv som viser hva som er i blindsonene og gjør selv kronglete parkeringer enkle. I tillegg kan det hjelpe deg å se biler, fotgjengere og syklister som krysser bak bilen.


EV-MODUS

Outlander PHEV  har en "EV-knapp". EV-knappen gjør det mulig å kjøre som ren elbil når det er strøm på batteriet.


7 ÅRS GARANTI

Fra 1. januar 2018 fikk Outlander PHEV 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti for biler som selges av en autorisert Mitsubishiforhandler i Norge.

Kvalitetsbiler
Vi i Mitsubishi har høy kvalitet på våre biler, og var først ute med 5 års garanti i Norge allerede i 1991. De gode erfaringene med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå har åpnet opp for denne garantiutvidelsen i Norge.

Eksklusivt for Norge
7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren MMC Norge AS. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.


DIMENSJONER

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer og spesifikasjoner.

Bakkeklaring dersom bilen er ulastet er 185 millimeter.

Drivstofforbruk kombinert (WLTP): 2,0 l/100km

CO2 utslipp kombinert (WLTP): 46,0 g/km

Elektrisk forbruk kombinert (WLTP): 169 Wh/km

*Elektrisk rekkevidde (WLTP): 45 km

Tilhengervekt med brems: 1500 kg

Maks. taklast: 80 kg

Totalvekt: 2390 kg

*Merk at elektrisk rekkevidde avhenger av blant annet temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg.

Tips og råd

Galleri

Brosjyrer

Nye Outlander PHEV brosjyre

Les brosjyre

Bilde av Christina Børstad

Hei, lurer du på noe om Outlander PHEV?

Ring meg gjerne direkte på +47 45039224 eller send meg en e-post på christina@triobilsenter.no

Christina Børstad
Selger

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå